top of page

Avoin työpaikka: Kansainvälisen verkkokoulutuksen kehittäjä

Updated: Jun 2, 2023

Haemme työntekijää!


Työnkuva: Kansainvälisen verkkokoulutuksen kehittäjä


Haemme tekijää kehittämään DSII:n verkkokoulutustarjontaa. Paikka sopii esimerkiksi työharjoitteluun tai diplomityön, gradun tai vastaavan opinnäytetyön aiheeksi.


Teollisuuden tohtorikoulu DSII – Doctoral School of Industry Innovations, jota Tamlink operoi, kouluttaa innovatiivisia tohtoreita vaativiin teollisuuden asiantuntijatehtäviin. DSII palvelee sekä maamme johtavia yrityksiä että akateemista huippututkimusta.


Tehtävänä on kartoittaa tohtoriopiskelijoille hyödyllistä verkkosisältöä, kuten maailman huippuyliopistojen etäkursseja. Kartoitustyön perusteella luomme yhdessä DSII:n verkkokoulutuspaketin ja sen edellyttämät kumppanuudet.


Tamlink Oy palkkaa tekijän kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen (jatko mahdollinen). Tulet mukaan DSII-tiimiimme, jolloin työskentelet osittain toimitiloissamme, mutta etätyöskentely on myös mahdollista.


Tehtävässä on eduksi, jos olet kiinnostunut innovaatioista, tieteestä, teknologiasta ja opetuksen uusista digitaalisista mahdollisuuksista.


Työ vaatii sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa sekä kykyä toimia kansainvälisten organisaatioiden kanssa.


Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan tutkimuksen ja teollisuuden rajapinnassa, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kasvaa innovaatiotoiminnan ammattilaiseksi.


Haku auki 20.4.2023 asti – tai siihen saakka kun hyvä tekijä löytyy. Joten toimi nopeasti! 😊


➡️ Yhteydenotot ja hakemukset (CV + vapaamuotoinen hakemus):

Puhelimella: 040 533 6379, tiistaisin klo 10–11➡️ Lisätietoja myös:

77 views0 comments

コメント


bottom of page